Islevdalvej 138, DK-2610 Rødovre

+45 44 94 ​​33 79   brusch@brusch.dk  M-F 09:00-17:00
       Telefon                 Email              Åbningstider

.vertical-menu { font-family: "Roboto Slab", Regular; width: 322px; border-left: 4px solid #FFC31D; } .vertical-menu a { background-color: white; color: #707070; display: block; padding: 12px; text-decoration: none; } .vertical-menu a:hover { background-color: #FFC31D ;opacity:0.2; } Hvem er vi? Historie CSR Vision Mission Certificeringer og godkendelser Alm samhandelsbetingelser Eksport

Hvem er vi?

​Som kunde hos Brüsch A/S vil du opleve følelsen af at være i centrum.

Den tillid vores kunder viser os tager vi meget seriøst. Du vil opdage at vi er en innovativ leverandør der hele tiden forsøger at optimere vores processer og metoder for at kunne tilbyde dig som kunde de bedste forhold omkring din ordre.

​Den tillid vores kunder viser os tager vi meget seriøst. Du vil opdage at vi er en innovativ leverandør der hele tiden forsøger at optimere vores processer og metoder for at kunne tilbyde dig som kunde de bedste forhold omkring din ordre.

Fra modtagelse af din ordre til levering af det færdige emne der det dig der definerer forløbet – har du særlige krav til sporbarhed, certifikater, særlig indpakning eller leveringsformer?

Vi sammensætter dit ordreforløb helt efter dine specifikationer for selv om at vi har mange vare mellem hænderne dagligt er alle varer synlige og alle kunder unikke – For det er vigtigt for os, at du som kunde, føler dig hjemme her hos os!

Brüsch-ånden

Hos Brüsch A/S er der en særlig ånd og et stærkt sammenhold blandt de dygtige, kreative og innovative medarbejdere, som hver dag bidrager til at højne både faglighed og humør.v

Derudover ligger det os meget på sinde at tage et socialt ansvar. Vi har flere i flexjobs, og vi er meget bevidste omkring vores ansvar for at give vores lærlinge en god uddannelse med perspektiver.

Udvikling

Brüsch A/S er en stabil virksomhed med mange år i branchen. Vi er familieejet gennem tre generationer. Vi er i konstant udvikling og tilegner os nye kompetencer. Det gør vi via høj investeringsrate, optimering via blandt andet LEAN samt ved konstant dygtiggørelse, og vi har derfor formået at udvikle os i takt med markedet og forblive en førende aktør i branchen.​

Kontakt os

 Islevdalvej 138, DK-2610 Rødovre

 Tlf. +45 44 94 ​​33 79

Send os en mail