Islevdalvej 138, DK-2610 Rødovre

+45 44 94 ​​33 79   brusch@brusch.dk  M-F 09:00-17:00
       Telefon                 Email              Åbningstider

CNC Drejning

Fra vores komplicerede højteknologiske CNC styrede drejebænke leverer vi emner op til Ø200. Vi arbejder i alle materialer i seriestørrelser 10 – 5.000 stk.

På vores drejebænke opererer vi også med robotceller til optimering af produktionsprocesserne. Vi tilbyder fuld sporbarhed i alle materialer og processer efter aftale.

CNC Langdrejning:

Vores højteknologiske Citizen CNC langdrejere leverer præcisionsemner i alle materialer op til dimension <Ø1 – Ø32. Seriestørrelse: 10 – 10.000 stk.

Vi tilbyder fuld sporbarhed i alle materialer og processer efter aftale. CNC langdrejning i stål, CNC langdrejning i rustfrit, CNC langdrejning i Titan etc.

CNC Fræsning:

Fra vores højteknologiske CNC styrede bearbejdningscentre leverer vi CNC fræsning af mindre emner. Vi arbejder i alle materialer i seriestørrelser 50 – 5.000 stk.

På vores bearbejdningscentre opererer vi også med robotceller til optimering af produktionsprocesserne. Vi tilbyder fuld sporbarhed i alle materialer og processer efter aftale. CNC fræsning i plast, CNC fræsning i aluminium, CNC fræsning i rustfrit stål

CNC Slibning / Honing

På vores Studer S31 kan vi både rundslibe samt hulslibe tolerancer på ±0,002. Samme tolerancer kan vi opnå ved honing af huller. CNC slibning i rustfrit stål, alm stål etc.

 

Kvalitetsafdeling:

Vi har egen kvalitetsafdeling, der garanterer den altid ensartede høje kvalitet, som kendetegner komponenter fra Brüsch A/S. Foruden fuld proceskontrol tilbyder vi også individuelle kvalitetsløsninger efter kundespecifikationer. Fuld sporbarhed i processer og materialer efter aftale.

Forsendelse:

Vi tilbyder kundespecifik pakning og forsendelse. Vi sender også gerne direkte til samarbejdspartnere World wide.

Alt, hvad der sendes fra Brüsch A/S, er gennemgået slutkontrol og dermed garanteret det aftalte kvalitetsniveau, hvad enten emnerne sendes direkte til kunden eller til en af dennes samarbejdspartnere. Vi tilbyder individuel sporbarhed samt forsendelsesløsninger.

Montage:

Vi tilbyder hel eller delvis montage efter aftale. Vi tilbyder indkøb og lagerføring af delkomponenter til montering med emner, der er fremstillet af Brüsch A/S. Vi monterer efter kundens specifikationer. Sluttest samt dokumentation og pakning efter aftale.

Overfladebehandling og delprocesser:

Vi stiller høje krav til vores samarbejdspartnere. I samarbejde med vores nøje udvalgte samarbejdspartnere tilbyder vi mange former for overfladebehandlinger, hærdning, delbearbejdning m.m. Alle emner slutleveres fra vores fabrik i Rødovre via vores egen slutkontrol, så kunden er garanteret, at emnerne har gennemgået den velkendte Brüsch A/S´ kvalitetskontrol.

Kontakt os

 Islevdalvej 138, DK-2610 Rødovre

 Tlf. +45 44 94 ​​33 79

Send os en mail