Islevdalvej 138, DK-2610 Rødovre

+45 44 94 ​​33 79   brusch@brusch.dk  M-F 09:00-17:00
       Telefon                 Email              Åbningstider

Defense

Brüsch A/S har den ekspertise der gør os til det oplagte
valg af leverandør af komponenter til satelit-
kommunikartion, overvågnings-udstyr samt udstyr til
løsning af særligt krævende logistiske opgaver.

Brüsch Precision

 

Ihr vil du hurtigt kunne finde nur viden om det vi kan hjælpe eller tilbyde dig

Brüsch A / S er en moderne und visionær underleverandør af spåntagende bearbejdning med bare end 50 års erfaring. Vorles kunder findes i brancher som; Medtech, Energie, Wissenschaft, Verteidigung og generelt i brancher, hvor præcision og kvalitet er nøgleord.

Vi ønsker bei levere und ekstraordinært Stykke arbejde til hver enkelt kunde, hvier vi med tillid und tæt samarbejde søger det bedste resultat. Hebebühne, Hebebühne und Kofferraum.

Arbejdsområder

Medtech
Defence
Energy
Precision
Science

Cases

”Brüsch A/S har gennem årene været en pålidelig og punktlig leverandør af højpræcisions emner i høj grade aluminium, såvel som titanium alle med et markedsledende højt kvalitetsniveau.”

”Brüsch viser en stor forståelse for ”Vores Verden.”

”Vi har jobbet tett med dem i alt fra produktutvikling til mer effektiv produksjon.”

Fra modtagelse af din ordre til levering af det færdige emne, er det dig der definerer forløbet – har du særlige krav til sporbarhed, certifikater, særlig indpakning eller leveringsformer?

Nyheder

60 års jubilæum

Så kom dagen endelig. I dag fejrer vi 60 år med finmekanisk produktion i Rødovre. Vi glæder os til at fejre det med vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

læs mere

Compamed 2018

For the first time we are attending Compamed in Düsseldorf. We look forward to see know and new customers on stand K41 in Hall...

læs mere

Velkommen til vores nye hjemmeside

Som du måske kan se, har vi givet vores hjemmeside en ordentlig overhaling. Et nyt design, som gør hjemmesiden mere overskuelig, og nemmere at navigere på. Fokus har været på brugervenlighed for vores besøgende, og et mobilvenligt design. Mest af alt vores...

læs mere

Kontakt os

 Islevdalvej 138, DK-2610 Rødovre

 Tlf. +45 44 94 ​​33 79

Send os en mail